Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Συνέντευξη του διαβολικού Governor (David Morrissey) στο TV Guide


Εκτός από το να δουλεύεις με έναν εξαιρετικό "προπονητή", πώς έχεις προετοιμαστεί για να παίξεις τον Governor;
Έχω τα κόμικ, αλλά διάβασα μόνο το «Rise of The Governor» [prequel] του Robert Kirkman, και πιστεύω πως ήταν λαμπρό. Υπάρχουν τόσα πολλά σε αυτό το βιβλίο που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω, όπως η επιθυμία του για επιβίωση πάνω από οτιδήποτε άλλο. Ανακαλύπτω τους φόβους του, τις ανησυχίες του και τις αγάπες του έτσι τώρα μπορώ να τον κάνω δικό μου.

Παλιότερα έχετε κάνει γυρίσματα σε φυλακή;
Είχα κάνει μια σειρά στο Ηνωμένο Βασίλειο που ονομαζόταν «Out of Control», όπου εργάστηκα σε μια πραγματική φυλακή ανηλίκων. Υποδύθηκα έναν αξιωματικό, ο οποίος μου έδωσε μια εικόνα για το πώς χειριζόμαστε τους κρατούμενους.

Ο τηλεταινιακός ρόλος σας, Tom Thorne (από την σειρά τηλεταινιών «Thorne»), ακούγεται πολύ badass. Σχεδόν σαν τον Det. Vic Mackey από το «The Shield».
Αγαπώ το «The Shield». Ο Tom Thorne είναι επιθεωρητής ντετέκτιβ που σίγουρα θα λυγίσει τους κανόνες. Αλλά νοιάζεται πραγματικά για τους ανθρώπους και είναι διατεθειμένος να τους προστατεύσει και είναι πολύ εμπαθής με κάποια από τα θύματα. Ένα από τα θύματα στο «Sleepyhead» είναι μια νεαρή κοπέλα που έχει τεθεί σε ψευδο κώμα από έναν κατά συρροή δολοφόνο του οποίου ο σκοπός είναι να κρατήσει τα κορίτσια σε κατάσταση "φυτού". Ο Thorne θέλει τόσο απεγνωσμένα να λύσει την υπόθεση, την ανακρίνει με ένα πολύ βίαιο τρόπο και καταφέρνει να την κάνει να αντιδράσει. Αυτό λέει πολλά για το ποιος είναι ο χαρακτήρας του. Υπάρχουν οκτώ βιβλία, και ελπίζουμε να προσαρμόσουμε άλλο ένα το επόμενο έτος.

Λοιπόν, Thorne vs. The Governor: Ποιος θα νικούσε;
Αυτή είναι μία δύσκολη ερώτηση. Ένα πραγματικό "rumble in the jungle" (όρος πυγμαχίας). Ο Tom θα πολεμήσει μέχρι θανάτου, αλλά δεν θα στοιχημάτιζα σε αυτόν. Θα ήθελα σίγουρα να το δούμε, όμως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου