Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Συνέντευξη του Robert Kirkman.








Ο παράγωγος του The Walking Dead Robert Kirkman μίλησε από τα σκηνικά του Woodbury. Συζητώντας με το EW και το The Hollywood Reporter o Κirman μίλησε για διάφορα θέματα όπως: τον απειλητικό Κυβερνήτη, τα πειράματα του Milton με τα ζόμπι, τα κομμένα κεφάλια που κρατάει ο Κυβερνήτης και το μυστήριο που περικλείει την απόφαση της Michone να κρατήσει κατοικίδια ζόμπι.



Για την σχέση του Κυβερνήτη και του Merle που αφήνει λίγα στην φαντασία για το πόσο επίφοβος είναι ο αρχηγός του Woodbury:

"Ναι, το έχουμε σχεδιάσει έτσι. Ξέρουμε ότι όλοι ξέρουν ότι ο Merle είναι επικίνδυνος και ότι είναι σημαντικός συντελεστής όταν βρίσκεται σε διάφορες καταστάσεις. Επειδή ξέρουμε αυτά που ξέρουμε για εκείνον η αντίδραση του στον Κυβερνήτη μας ενημερώνει ότι θα πρέπει να τον προσέξουμε. Στο επεισόδιο πριν ο Κυβερνήτης αρχίσει να πυροβολεί εκείνους τους στρατιώτες, υπάρχουν πολλά υπονοούμενα μεταξύ εκείνου και του Merle που μας δηλώνουν ότι πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και ότι ο Κυβερνήτης είναι πραγματικά επικίνδυνος."


Για τον Milton και τα ζομπι πειραματα του:

"Προσπαθούμε να αποφύγουμε οτιδήποτε θα μπορούσε να θυμίσει οποιαδήποτε άλλη ταινία, νομίζω ότι ο Milton σαν χαρακτήρας είναι πολύ διαφορετικός από τον Dr. Frankenstein στο Day of the dead. Είναι ένα από αυτά τα πράγματα που είναι λογικό να συμβούν σε αυτή την περίπτωση. Δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία εγχειρίσεων και όλα αυτά τα τρελά επιστημονικά πράγματα που έκανε ο Dr. Frankenstein στο Day of the dead αλλά ο Milton είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος που λέει ότι: “Γιατί δεν προσπαθούμε να μάθουμε περισσότερα πράγματα για την συμπεριφορά των ζόμπι? Είναι κάτι που θα πρέπει να το βλέπουμε για πολύ καιρό ας μάθουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να μας βοηθήσει να επιβιώσουμε.” Για αυτό κατά την διάρκεια της σεζόν θα τον δούμε να κάνει πειράματα και διάφορα άλλα πράγματα που θα του δώσουν τις πληροφορίες που ψάχνει. Για εμάς αυτό φαίνεται σαν ένα ενδιαφέρον σημείο στην πλοκή."

Για τα κεφάλια στις μικρές δεξαμενές του Κυβερνήτη, κινούνται έτσι?

"Ναι, εννοώ, ότι είναι βυθισμένα στο νερό κεφάλια ζόμπι που έχουν υποστεί σοβαρή σήψη. Αλλά ξέρεις κοιτάνε τριγύρω. Άμα προσέξεις τα μάτια τους, κινούνται , τα στόματα τους κινούνται. Είναι ζωντανά κεφάλια ζόμπι. Υποτίθεται πως είναι κάτι το αταίριαστο. Από την μια έχει τα κεφάλια των ζόμπι της Michone και από την άλλη το κεφάλι του οδηγού του ελικοπτέρου. Είναι η συλλογή του Κυβερνήτη. Θα έπρεπε να καταλάβεις, και αν διαβάζεις τα κόμικ θα ξέρεις, ότι το κάνει αυτό μερικές φόρες. Γιατί έχει τα κεφάλια και τι κάνει ακριβώς όταν κάθεται άπλα και τα κοιτάει είναι ένα από τα μυστήρια που περικυκλώνουν τον Κυβερνήτη. Έχουμε ακόμα να δούμε πολλά μέσα στην σεζόν, θα ανακαλύψουμε ακόμα περισσότερα τρομαχτικά πράγματα για αυτό τον τύπο."


Για τα κατοικίδια ζόμπι της Michone και για το αν θα μάθουμε περισσότερα για αυτούς:

"Αυτοί οι δυο χαρακτήρες έχουν ιστορία. Αυτοί που έχουν διαβάσει τα κόμικ ξέρουν ποιοι είναι και πια ήταν η σχέση τους με την Michone. Για το αν θα το ακολουθήσουμε αυτό ή όχι θα δείξει, μπορεί να μάθουμε τι συμβαίνει άλλα μπορεί και όχι."




Πηγη: http://seriable.com/the-walking-dead-boss-unravels-zombie-science-michonnes-pets/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου