Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Παραγωγοί άλλων σειρών παίρνουν θέση για την αποχώρηση του Mazzara


Ο δημιουργός του Sons Of Anarchy, o Kurt Sutter, και ο Shawn Ryan (συνδημιουργός της σειράς Last Resort) μίλησαν μέσω twitter για την ξαφνική αποχώρηση του παραγωγού Glen Mazzara, κατηγορώντας το AMC.


Ο Sutter τουίταρε:

"Το AMC διοικείτε από στενόμυαλους ανθρώπους που σκέφτονται ύπουλα, που δεν εκτιμούν ή δείχνουν ευγνωμοσύνη στην προσπάθεια του δημιουργικού προσωπικού του. Ξανά και ξανά βλέπουμε γεγονότα όπως αυτό που συνέβη σήμερα με τον Glen Mazzara. Συνεχίζουν να μην σέβονται του σεναριογράφους, να έχουν χεσμένο το κοινό τους και να θάβουν το δίκτυό τους. Ο Mazzara ανέλαβε ένα έργο σε εξέλιξη, το "Walking Dead", και το μετέτρεψε σε μία βιώσιμη τηλεοπτική σειρά με μέλλον. Χωρίς αυτόν αυτό το μέλλον είναι σκοτεινό. Οι showrunners δεν είναι αναπτυξιακά στελέχη, δεν είμαστε χοντρομαλάκες που μπορείτε να μας συνδέεται σε ένα προϋπάρχον μοντέλο. Το The Walking Dead θα υποφέρει. Ακόμα και τα ζόμπι χρειάζονται κάποια σταθερότητα."

Ο Ryan επίσης τουίταρε:

"Η κοινή λογική έλεγε για το AMC να κόψει το Breaking Bad νωρίτερα απ' ότι έπρεπε. Τώρα έχει δημιουργικές διαφωνίες με τον σωτήρια της μεγαλύτερης επιτυχίας;
Με τα κανάλια FX, Showtime, HBO, Starz, Cinemax, A&E, TNT και άλλα κανάλια για να πουλήσουμε, δημιουργείται ένα καλό ερώτημα τώρα, γιατί καλοί παραγωγοί να πουλήσουν την δουλειά τους στο AMC;"

Εάν δεν γνωρίζατε για την αποχώρηση του Glen Mazzara δείτε εδώ.

3 σχόλια: