Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ξακαθαρίζουν λίγο οι λόγοι που αποχώρισε ο Glen Mazzara από το The Walking Dead


Ας έχουμε μια στιγμή για να εκτιμήσουμε τις επιτυχίες των σειρών Breaking Bad του Vince Gilligan, το Mad Men του Matthew Weiner, το Sons of Anarchy του Kurt Sutter, το The Good Wife των Robert και Michelle King, το Justified του Graham Yost και το Boardwalk Empire του Terence Winter, μεταξύ άλλων, όλους τους showrunners που κατάφεραν (σε γενικά πλαίσια) να δημιουργήσουν ειρηνικά την δικιά τους δραματική σειρά με το λαμπρό όραμα που είχαν για αυτήν, γιατί σε μερικές άλλες σειρές τα πράγματα γίνονται πολύ απογοητευτικά και παιδαριώδες. Άνθρωποι εμπιστοσύνης από την παραγωγή του The Walking Dead είπαν στο The Hollywood Reporter του λόγους που έκαναν τον Glen Mazzara να παραιτηθεί, δείτε παρακάτω τι είπαν:

Αρκετοί εσωτερικοί μας επιβεβαιώνουν ότι ο Kirkman, το κόμικ του οποίου αποτελεί την βάση για την σειρά, είναι "πολύ κτητικός", όπως τον χαρακτηρίζει ένας από αυτούς. Ένας άλλος προσθέτει, "πιστεύω ότι ο Robert θέλει να διατηρήσει ένα συγκεκριμένο επίπεδο ελέγχου, και το AMC χρειάζεται τον Robert για το fan base." Αλλά παρά τo δηλητήριο, μερικές πηγές που εμπλέκονται με το Walking Dead λένε πως ο Kirkman ήταν ένας από τους πολλούς παραγωγούς που είχαν προβλήματα με το όραμα που είχε ο Mazzara για την σειρά.

Μια πηγή λέει πως η ανεπάρκεια του Mazzara στο να λειτουργήσει την σειρά κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης τρίτης σεζόν "ήταν ξεκάθαρη... ειδικά για το δεύτερο μισό της σεζόν." Αυτή η πηγή λέει πως η παραγωγή έκλεισε "αρκετές φορές", λόγω έλλειψης υλικού.


Μέχρι σήμερα, ο Kirkman έχει απαντήσει στις επικρίσεις μόνο με ένα συγκρατημένο tweet: "Ο @sutterink είναι λαμπρός και το Sons είναι η αγαπημένη μου σειρά στην τηλεόραση. Παρόλα αυτά, είναι απογοητευτικό να τον βλέπω να κρίνει καταστάσεις για τις οποίες δεν γνωρίζει τίποτα."
Το AMC αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Πηγή: http://www.uproxx.com/tv/2013/01/heres-why-glen-mazzara-was-booted-as-the-walking-dead-showrunner/

1 σχόλιο:

  1. Μάλιστα. Μας παρουσιάζει έναν άλλο Mazzara απ' αυτόν που φανταζόμασταν. "η παραγωγή έκλεισε "αρκετές φορές", λόγω έλλειψης υλικού." Δηλαδή ο Mazzara δεν είχε να προσφέρει στη σειρά; Στο 3.16 θα μπορέσουμε να τον κρίνουμε. Τα πρώτα 8 ήταν κορυφαία, πρέπει να δούμε και τα υπόλοιπα 8 για να κρίνουμε αν είναι καλύτερα ή όχι για τη σειρά τ΄ ότι έφυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή