Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Σχολιασμός - 3x15 - This Sorrowful Life



Όποιος παρακολούθησε το επεισόδιο παρακάτω μπορεί να κάνει το σχόλιο του. Το παρακάτω θέμα περιέχει spoilers.

32 σχόλια:

  1. opios exei thn filosofia ths seiras den tha legane ayta......h seira einai apla teleia.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απογοήτευση! Μόνο αυτό έχω να πώ! Έχει καταντήσει αηδία η ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνώ ότι είναι τέλεια! Απλά με κούρασε το γεγονός το ότι κόλησε το θέμα στη διαμάχη φυλακής και γούντμπερί και φάνηκε ότι θέλανε να το τραβήξουν τόσο ώστε στο τελευταιο επεισόδιο να γίνει η πολυαναμενόμενη επίθεση στη φυλακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Emena mou arese to epeisodio polu. Den fantazomoun oti 8a to pw pote auto alla stenaxwre8hka pou pe8ane o Merl .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Katapliktiko episodio,auto perimena toso kairo me tis sizitisis ligi drasi re paidi m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλό επεισόδιο. Παραδόξως, λυπήθηκα που πέθανε ο Μερλ. Μεγάλο καθίκι ο κυβερνήτης και ελπίζω να το πληρώσει ακριβά. Ειδικά τώρα που θα το πάρει ο Ντάρυλ επί προσωπικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελειο επεισοδιο...Οι διαλογοι Μισον-Μερλ ο λογος του Ρικ κορυφαιος.Η τελευταια σκηνη ειναι απο τις πιο ωραιες σκηνες δραμα,τετοιες σκηνες τοσο εντονες συναισθηματικα ειχαμε να δουμε απο την ανακαλυψη της Σοφι οπου ειχε γινει πια walker στο 2ο κυκλο.Για να δουμε τελευταιο επεισοδιο τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είναι τουλάχιστον εκνευριστικό που πέθανε ο Μερλ. πάνω που πήγε να βοηθήσει. βιαστήκανε πολύ να τον σκοτώσουν γτ είχε ακόμα πράγματα που μπορούσε να κάνει και δεν περίμενα να τον φάνε τόσο εύκολα. το μόνο καλό είναι πως τώρα ο κυβερνήτης θα περάσει ''καλά'' με τον Ντάρυλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παιδια ετυχε να το παρακολουθησει κανεις μεσω της nova στο fox ? δεν ειχε υποτιτλους εμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ δυνατό επεισόδιο ... ο Merle λυτρώθηκε …. και με αυτή
    του την κίνηση έδειξε ότι μετάνιωσε για ότι είχε κάνει έως τώρα , το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι κατάφεραν οι συντελεστές της σειράς
    να μας κάνουν να λυπηθούμε που πέθανε ένας από τους πιο κακούς χαραχτήρες της
    σειράς ...... γιατί μην μου πει ότι υπήρχε κανείς που τον γούσταρε στην μέχρι τώρα
    παρουσία του στην σειρά??? Τουλάχιστον αποκατέστησε την υστεροφημία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ειλικρινά στενοχωριέμαι να διαβάζω τέτοια post από χθες το απόγευμα
    κυκλοφόρησαν οι υπότιτλοι από δυο τουλάχιστον γνωστά site ?? είναι τόσο απλή η διαδικασία
    εκτός και άμα θέλεις να εξασκήσεις τα αγγλικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι να πει κανεις για αυτι τιν σειρα απλα επικη δεν στεναχωριθηκα καθολου που πεθανε ο μερλ και εγινε ζομπι παρα μονο λυπυθηκα τον νταριλ που εκλεγε στο τελευταιο επεισοδιο τις σεζον οπως παντα θα σπασει τα ταμεια που λεμε θα καλοπερασει ο ο γκοβερνορ με τον νταριλ για τι ειναι πιο τρελος απο τον αδερφο του και ας μην φαινοταν κατι αλλο ξερει κανεις ι αν ακουσε οτι θα βγει και τεταρτη σεζον γτ χωρις w.d δεν λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολυ καλο! και εγω τον λυπηθηκα τον Merle και δεν το περιμενα αλλα καλυτερα θελω να δω τον Daryl να παιρνει εκδικηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ καλό επεισόδιο το 15 και γενικά όλη η τρίτη σεζόν είναι καλή.Απλά το παρατραβάνε, όπως κάνουν βέβαια όλες οι αμερικάνικες σειρές, για να "βγάλουν" περισσότερες σκηνές οπότε μερικές φορές καταντά λίγο βαρετό (βλέπε επ. 14).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αλλο λεω φιλε μου , εγω το βλεπω απο το ξαναλι της nova το οποιο και λπηρωνω καθε μηνα ενα αρκετα σεβαστο ποσο για τα δεδομενα της εποχης , κ δ τ λεω να γκρινιαξω μιας και ειναι επιλογη μου.

    απο τη στιγμη που τα καναλια αυτα ΠΑΝΤΑ εχουν υποτιτλους ρωταω μηπως ητανε σφαλμα του καναλιου ή πατησα εγω κατι απο το τηλεκοντρολ.

    και ναι δυστηχως εξασκησα τα αγγλικα μου χθες τ βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μετά από πόσα επεισόδια, το Walking Dead θυμήθηκε να μας κάνει να το θαυμάσουμε! Όλη η 3η σαιζόν με 15 επεισόδια πέρασε με Ρίκ/Κυβερνήτη κάτι το οποίο ήταν εντελώς εκνευριστικό! Είχαμε κάποιους σκοτωμούς μεγάλων χαρακτήρων (Λόρι, τ-σκύλος κτλπ) αλλά από τότε που άρχισε το 2ο κομμάτι της 3ης σαιζόν όλα τα επεισόδια ήταν τραγικά! Και ενώ το επόμενο επεισόδιο θα είναι το τελευταίο δεν είμαι σε αγωνία όπως ήμουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δική μου πρόβλεψη στο επόμενο επεισόδιο μάλλον θα πεθανει ένας εκ των Γκλεν ή Μάγκι. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά η σκηνοθεσία παίζει άριστα με τις σκιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ennoeitai oti tha vgei ...vgalane k anakoinwsi apo to AMC ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. re paidia pws perase toso grigora o tritos kuklos?po pooo ante twra na perimenoume mexri ton oktomvrio ..oso gia to epeisodio itane polu kalo kala gia ton merl de stenaxwrithika katholou isa isa kalitera pou mas afise gt ton variomoun...mono ton ntaril lupithika pou eklaige krima to manari m ...a k kati allo min akouw xazomares oti xalase h seira eleos apla de les auto to ouaou pou eleges stin arxi logiko kiolas ...pantws h seira einai gamati k ola ta epeisodia einai wraia aksizei na tin vlepeis..k s opoion den aresei as dei ton souleiman :p xaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τ-σκύλος χαχαχα,να σε καλα φιλε με εκανες και γελασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. apo tis pio badass skhnes oxi mono tou epeisodiou alla kai olhs ths seiras: o merle na arazei sto amaksi tou pinontas ouiski kai akougontas motorhead enw eksw apo to amaksi exei mazeutei ena oloklhro kopadi apo walkers!kai mono giauto den ginetai na mhn ton latrepseis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς γενικά... κατάφεραν να μας κάνουν να λυπηθούμε έναν "κακό" και όχι μόνο επειδή είναι αδερφός του αγαπημένου Ντάριλ. Ήταν φανταστικός ο Rooker, ειδικά στις σκηνές όπου δεν υπήρχε διάλογος και ήταν μόνος του... ο Μερλ θα μπορούσε να είναι πραγματικά πολύ χρήσιμος στην τελική μάχη με τον κυβερνήτη. Το γεγονός ότι πήγε πιωμένος στο σημείο συνάντησης, μου δείχνει ότι ΗΘΕΛΕ να πεθάνει, απλά ήθελε να πάρει μαζί του όσο το δυνατόν περισσότερους και φυσικά και τον κυβερνήτη... μιλάμε για τον άνθρωπο που έκοψε το χέρι του μόνος του και επέζησε τόσους μήνες χωρίς συντρόφους... δεν είναι δυνατό να μην είχε τον κυβερνήτη σε μάχη σώμα με σώμα... Κατά τ' άλλα συμφωνώ με όσους λένε ότι θα πεθάνει ο Γκλεν ή η Μάγκι (μεταξύ άλλων). Η συνομιλία Γκλεν-Χέρσελ ήταν forshadowing (που λένε και στο χωριό μου). Θα προτιμήσω Γκλεν γιατί μας έχει σπάσει τα νεύρα.
    Δεν συμφωνώ με τη "δημοκρατία" που πρότεινε ο Ρικ... όσο και να μη θέλει να έχει ευθύνη, δεν υπάρχει άλλος για αυτή τη θέση... εκτός αυτού θα αποκτήσει δικαίωμα ψήφου και η Μπεθ, ας πούμε??
    Τέλος, θα τολμήσω μια υπόθεση... ο κυβερνήτης και οι υπήκοοί του θα επιτεθούν στη φυλακή, όμως οι Ρικανοί θα έχουν ήδη φύγει και α) είτε θα μπουν την ίδια στιγμή στο Γουντμπέρι, με τη βοήθεια Ταϊρίζ και Μίλτον, ενδεχομένως ή β) θα την πέσουν στον κυβερνήτη από πίσω... γι' αυτό και το επεισόδιο λέγεται welcome to the tombs... γιατί εκεί θα γίνει ο τάφος τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. otan eida ta prwta 5 lepta tou epeisodiou thimithika auto pou mas leei h evh se kathe ekpomph....oti diladi opoion xaraktira mas dixnoun ligo parapano apo to kanoniko autos sto telos pethenei!!! kai fenotan ksekathara apo thn arxh tou epeisodiou oti tha mas apoxeretouse o merl!!! ton thanato tou tha mporousa na ton pw irwiko....alla pws apo thn mia stigmh sthn allh alakse etsi apopsh? apo eki pou eithele na paradosei thn mison phge kai mpoukare monos tou sto woodbury...telos panton, h teleutaia skhnh me ton daril na skwtonei ton zompo-merl htan polu dinath!!! (alla edw exoume dei sthn seira thanatous opos ths lori tou shean tou dale, pleon den me entiposiazoun kati tetia sto WD)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. βασικα εγω πιστευω οτι θα πεθανει ο χερσελ,με την λογικη οτι κατα καποιο τροπο εκανε το καθηκον του,προστατεψε τις κορες του,και τωρα ειναι η σειρα του γκλεν(που τον εμπιστευεται σαν παιδι του) να τις υπερασπισει,γι αυτο και η σκηνη με το ρολοι και το χαμογελο του χερσελ.μου φαινεται απιστευτο να πεθανει καποιος απο τους μαγκι-γκλεν για διαφορους λογους,αλλα κυριως γιατι ειναι το μονο ''λαβ στορι'' σε εξελιξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ναι, είναι πολύ λογικό το σκεπτικό σου, απλά τον Χέρσελ τον πάω και δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Είναι η φωνή της λογικής εκεί μέσα και ο μόνος που μπόρεσε να "κουμαντάρει" τον Ρικ όταν έτρεχε στα λιβάδια... από αυτή την άποψη θα ήταν πρόβλημα η απώλειά του. Όσο για το λαβ στόρι, αν είναι να έχουμε πάλι ιστορίες όπως η φετινή, που μου έσπασε τα νεύρα, άστο καλύτερα! Καλύτερα να τα φτιάξει ο Ντάριλ με την Κάρολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν θέλω να σας το χαλάσω, αλλά από ξένο σάιτ που διάβασα.. ετοιμαστείτε για πολλούς θανάτους. Μόνο αυτό έχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. νταξει αυτο ειναι το μονο σιγουρο (μην πεις σποιλερς) ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και γω θα εκφράσω την απογοήτευσή μου για τν σειρά! Τα ζόμπι πλέον κομπάρσοι! Βαρέθηκα αυτή την κολομάχη μεταξύ ανθρώπων.Αν ήταν έτσι θα έβαζα κάποιο έργο πολεμικό να δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν θα υπήρχε περίπτωση να πω, μου την δίνουν τα σπόιλερς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν νομιζω να πεθάνει ο Γλεν και η Μάγκι καθώς οι παραγωγοί ακολουθούν το comic σχεδόν πιστά. Θα δούμε αν θα το διατηρήσουν. Πάντως όντως θα έχει πολλούς σκοτωμούς αυτό το επισόδειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. πολυ ωραιο επεισοδειο!!!!!!λυπηθηκα στο τελος τον Νταρυλ οχι βεβαια και τον αδελφο του.το 16ο επεισοδειο ειναι το τελευταιο δεν εχει μετα αλλη σεζον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή