Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Comic-Con International: San Diego 2013


Για όσους δεν το γνωρίζουν το ComicCon του San Diego είναι ίσως το μεγαλύτερο event για τους φανατικούς των τηλεοπτικών σειρών και των Comics. Διαβάσετε παρακάτω για την εμφάνιση του The Walking Dead σε αυτό.


Το San Diego Comic Con του 2013 ξεκινά στις 17 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 21 του ίδιου μήνα. Το πάνελ του The Walking Dead θα εμφανιστεί στης 19 Ιουλίου.

Όποιος παρευρεθεί εκεί θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει σε διαγωνισμό ζομποκουστουμιών, να συναντήσει τους αγαπημένους του ηθοποιούς, να μεταμορφωθεί σε ζόμπι από ιδικούς Makeup Artists και ίσως το καλύτερο απ' όλα, την επίδειξη του απόλυτου Zombie Survival Machine.

Η Future US σε συνεργασία με το Skybound και την εταιρία του Robert Kirkman, Image Comics, θα παρουσιάσουν ένα αυτοκίνητο, Hyundai Veloster συγκεκριμένα, το οποίο έχουν μετατρέψει στην απόλυτη μηχανή εξολόθρευσης ζόμπι. Επίσης δύνεται η δυνατότητα στους απανταχού fans να σχεδιάσουν το δικό τους αυτοκίνητο/εξολοθρευτή στην εφαρμογή του Αpp Store "WalkingDeadChopShop", και αυτό που θα κερδίσει θα κατασκευαστεί και θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο στο ComicCon της Νέας Υόρκης.

Για εμάς που δεν έχουμε την δυνατότητα να παραβρεθούμε εκεί ο λόγος της ανυπομονησίας μας για να φτάσει αυτή η μέρα είναι, εκτός από την συνέντευξη του πάνελ, η προβολή του πρώτου promo για την 4η σεζόν!


Πηγές: ATSAM, COMICBOOK.COM 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου