Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Νέα Από το ComicCon και μερικά άλλα!


1) Η παραπάνω εικόνα αποτελεί κομμάτι του banner του The Walking Dead για το φετινό Comic-Con στο San Diego. Ολόκληρο το banner 



2) Με σκοπό την προώθηση του Comic-Con και την εμφάνιση του The Walking Dead σε αυτό, ζόμπι εμφανίστηκαν σε αγώνα baseball. Δείτε το βίντεο.

3) Το panel της σειράς θα εμφανιστεί στις 19 Ιουλίου και θα αποτελείτε από τους Andrew Lincoln, Norman Reedus, Steven Yeun, Lauren Cohan, Danai Gurira, David Morrissey, Chad Coleman, Scott Wilson, τον παραγωγό και Showrunner Scott Gimple, την παραγωγό Gale Anne Hurd, τον παραγωγό Robert Kirkman, τον παραγωγό της σειράς David Alpert και τον επίσης παραγωγό και Special Effects Make-up Supervisor Greg Nicotero.
3,5) Εκείνη την ημέρα θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία την πρεμιέρας της 4ης σεζόν, επίσης όπως συνηθίζετε κάθε χρόνο αναμένουμε και την προβολή του πρώτου promo.

4) Στις 4 Ιουλίου το κανάλι AMC ξεκινάει μαραθώνιο προβολής της σειράς. Όταν παιχτεί και το φινάλε της 3ης σεζόν θα προβληθεί sneak peek της 4ης σεζόν. Τι ακριβώς sneak peek θα είναι δεν το γνωρίζουμε αλλά, φήμες θέλουν να περιέχει συνεντεύξεις των ηθοποιών καθώς και υλικό από τα γυρίσματα.

5) Βγαίνει Monopoly The Walking Dead! (όχι βέβαια επίσημη της Hasbro)

6) Στην πόλη Grantville όπου έγιναν τα γυρίσματα του επεισοδίου "Clear" γίνετε tour στα σκηνικά των γυρισμάτων. Ο δήμαρχος της πόλης δηλώνει πανευτυχής διότι η οικονομία της τοπικής αγοράς έχει αυξηθεί λόγο της διέλευσης τουριστών.

7) Στο ASTAM ψηφίσαμε τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών και το The Walking Dead ήρθε 11. Δείτε το βίντεο με την πρώτη 15άδα.


8) Και για το τέλος, Andrew Lincoln!

         


1 σχόλιο:

  1. There is shocking news in the sports betting industry.

    It's been said that every bettor must watch this,

    Watch this or stop placing bets on sports...

    Sports Cash System - SPORTS GAMBLING ROBOT

    ΑπάντησηΔιαγραφή