Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

The Walkers' News: Πολλές Φωτογραφίες! Πολλά Spoilers! Πολλά Νέα!


 1) Promo Photos από το es.thewalkingdead.wikia.com!!!




2) Ok, επιτέλους είδαμε το πολυαναμενόμενο trailer, μήπως όμως λόγο του ενθουσιασμού μας δεν δώσαμε την απαραίτητη προσοχή έτσι ώστε να παρατηρήσουμε μια πολύ περίεργη λεπτομέρεια;
Αν στο τετράλεπτο video πατήσουμε παύση στο 1:16 θα δούμε τον Hershel να στέκεται όρθιος μια χαρά και δεν φαίνεται να κρατάει πατερίτσες.
Αν ξαναπατήσουμε παύση στο 1:20 τον βλέπουμε να κάθετε και να φοράει και τα δυο του παπούτσια.
Στο 3ο λεπτό είναι ακόμα πιο ξεκάθαρο με τον Carl και τον Hershel να περπατάν στο δάσος, εκεί ειδικά φαίνεται πως ο Hershel περπατάει δίχως τις πατερίτσες του.
Οπότε μήπως έκανε κάποια προσθετική, γιατί το να φύτρωσε πόδι από μόνο του λίγο δύσκολο.
Οι fans εικάζουν πως προκειμένου να τον κάνουν πιο ευκίνητο και να μην αποτελεί βάρος, οι παραγωγοί αποφάσισαν να αντικαταστήσουν το πόδι του. Όμως πως θα εξηγηθεί αυτό: Εδώ σε ένα νοσοκομείο που λειτουργεί κανονικά είναι δύσκολη μια τέτοια προσθετική, το κατάφεραν κατά την διάρκεια μιας αποκάλυψης; 


3) Με αφορμή τα Emmys το Los Angeles Times μίλησε με πολλούς ηθοποιούς σχετικά με την μέχρι τώρα πορεία τους στον χώρο, ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο David Morrissey


4) Μιας που πιάσαμε τα Emmys ας γκρινιάξουμε και λίγο. Το The Walking Dead είναι υποψήφιο μόνο στις τεχνικές κατηγορίες, παρόλο που πολύ κριτικοί πίστευαν πως άξιζε να είναι υποψήφιο και για "Oustanding Drama Series" και κυρίως στις κατηγορίες των ηθοποιών. Τα Emmys όμως πάντα περιφρονούσαν σειρές φαντασίας (μόνο το Game Of Thrones έκανε το αδύνατο δυνατό) και πόσο μάλλον αυτές που βασίζονται σε κόμικ. Σε συνέντευξή του στο Access Hollywood ο ηθοποιός Norman Reedus είπε επί του θέματος:
"Ναι, τι συμβαίνει με αυτό; Θέλω να πω πως είναι αρκετά παράξενο... Όλο οι ίδιες σειρές είναι υποψήφιες κάθε χρόνο, έτσι δεν είναι; Και πιστεύω πως έχει περισσότερο να κάνει με το να είναι αυτοί οι τρεις άνθρωποι για 20 λεπτά πάνω σε εκείνη την σκηνή, να μιλούν σε εκείνο το μικρόφωνο, γιατί πρόκειται να πουληθούν αυτές οι διαφημίσεις, και νομίζω πως έχει να κάνει πολύ με αυτό, για να είμαι ειλικρινείς."
Συνέχισε λέγοντας: "Υπάρχουν πολλές καλές σειρές και πολλοί καλοί ηθοποιοί. Πιστεύω με κάποιο τρόπο γίνετε διαγωνισμός δημοτικότητας. Αν καταφέρεις να ανεβάσεις αυτούς τους τρεις τύπους εκεί πάνω και εκείνο το κορίτσι χαμογελάσει και τότε κόψεις για διαφημίσεις, βγάζεις λεφτά, βγάζεις λεφτά, τους κατεβάζεις, πιστεύω έχει να κάνει με αυτό. Παρόλα αυτά όμως όσες σειρές κερδίζουν είναι κι αυτές που μου αρέσουν." 


5) Φεύγουμε από τον Reedus και τα Emmys και πάμε στον Reedus και το Comic Con, με τις φωτογραφίες που ανέβασε από την εκδήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.



6) Εκτός από το πάνελ του The Walking Dead στο Comic Con υπήρχε άλλο ένα όπου παρευρέθηκε ο Steven Yeun, σε αυτό του Entertainment Weekly με θέμα "Γενναίοι Νέοι Πολεμιστές"

 Το πάνελ αποτελούνταν από τους Matt Smith (Doctor Who), Tyler Posey (Teen Wolf), Kit Harington (Game of Thrones), David Guintoli (Grimm) και όπως είπαμε τον Steven Yeun (The Walking Dead). Έπειτα δημοσιογράφος ρώτησε τον Kit Harington και τον Steven Yeun "Ποιο ζόμπι είναι πιο τρομακτικό; Οι walkers του The Walking Dead ή οι White Walkers του Game Of Thrones;"


7) Στο Comic Con κάθε χρόνο ξεχωρίζουν και οι συνεντευξάρες του Michael Ausiello από το TV|LINE, φετινός εκπρόσωπος του The Walking Dead ήταν ο Andrew Lincoln



8) Συνεχίζουμε με Michael Ausiello και την εβδομαδιαία στήλη του όπου απαντά σε ερωτήσεις των fans:
Το καινούργιο trailer του The Walking Dead φαίνεται τρελά καλό, αλλά δεν περιείχε καθόλου Governor. Πόσο μεγάλη θα είναι η παρουσία του David Morrissey στην 4η σεζόν;
Λοιπόν, μπορώ να σας πω πως θα έχει σημαντική παρουσία σε τουλάχιστον δύο επεισόδια της 4ης σεζόν, όπου και τα δύο ανεπίσημα περιέχουν δόσεις από "Αποκλειστικά Governor". Δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για το πότε θα προβληθούν αυτά τα επεισόδια, αλλά ακούω πως πιθανά να είναι στην πρώτη οχτάδα επεισοδίων.


9) Governor σίγουρα θα δούμε μιας που και ο ρόλος του έχει αναβαθμιστεί, με την πόλη του όμως τι θα γίνει;
Φωτογραφίες από τα πλατό του Woodbury διέρρευσαν και απ' ότι φαίνεται καταστράφηκε ολοσχερώς. Ίσως αποδώσουν την ολοκληρωτική καταστροφή της πόλης στα ακραία καιρικά φαινόμενα που είπε ο Robert Kirkman πως θα είναι ακόμη ένας εχθρός στην 4η σεζόν.




10) Και για το τέλος πληροφορίες για καινούργιο Casting Call από το SpoilerTV για επαναλαμβανόμενους ρόλους:

John Tyler - 30/35 χρονών, χυδαίος, αιχμηρός αλλά σοφός
Wayne Kesey - 30/35 χρονών, πολύ έξυπνος και έμπειρος ψεύτης
Jordana Barraza - 25/30 χρονών, ισπανόφωνη και όμορφη. Ντρέπεται για το παρελθόν της.

Τα ονόματα είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αλλάξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου