Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Στις 1 Οκτωβρίου τα Webisodes της 4ης σεζόν!


Όπως κάθε τηλεοπτική χρονιά έτσι και φέτος, λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν, το AMC θα κυκλοφόρησει Webisodes. Τα καινούργια Webisodes θα κυκλοφορήσουν στις 1 Οκτωβρίου από το επίσημο κανάλι του AMC στο Youtube. Δυστυχώς τα video δεν είναι διαθέσιμα στην χώρα μας, άρα ο μόνος τρόπος για να τα δούμε είναι ο παράνομος τρόπος.


Τα επεισόδια θα έχουν τίτλο "The Oath" και είναι παραγωγής, σκηνοθεσίας και δημιουργίας του Greg Nicotero (παραγωγός, σκηνοθέτης και σχεδιαστής των ειδικών εφέ στην σειρά).

Στα τρία Webisodes (7 με 10 λεπτά το καθένα) θα δούμε τους δύο μοναδικούς επιζώντες μετά από μία τεράστια επίθεση ορδής από walkers. Ο Paul (Wyatt Russell, Cowboys and Aliens) και η Karina (Ashley Bell, The Last Exorcism) αναζητούν μανιωδώς σε όλη την ύπαιθρο έναν σταθμό πρώτων βοηθειών, καθώς ένας από τους δύο αιμορραγεί. Τελικά φτάνουν σε ένα νοσοκομείο που δεν έχει κατακλυστεί ακόμα από walkers. Στην αρχή μοιάζει με ευλογία αλλά σύντομα καταλήγει σε συμφορά, όταν μία φαινομενικά καλοπροαίρετη γιατρός (Ellen Greene, Little Shop of Horrors) ίσως κρύβει μια πιο σκοτεινή ατζέντα.

Μετά την σκηνοθεσία της πρεμιέρας ο Nicotero επικεντρώθηκε στα webisodes της 4ης σεζόν. "Υπάρχουν walkers, gore και νέες απειλές να παραμονεύουν σε κάθε στροφή, όλα τα στοιχεία που λατρεύουν οι fans του The Walking Dead."

Ο Nicotero σχολίασε περαιτέρω: "Τα webisodes μας δίνουν την μοναδική ευκαιρία να δούμε κι άλλα μέρη του ρημαγμένου κόσμου του The Walking Dead. Το 'The Oath' και το 'The Walking Dead' διασταυρώνονται μέσα από μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της σειράς, και μας προσφέρει γνώσεις και την ιστορία πίσω από ακόμα μία χρονική περίοδο. Είχα συνεργαστεί με την Ashley στην ταινία 'Ο Τελευταίος Εξορκισμός' και έφερα τον Wyatt και την Ellen, οι οποίοι συμπλήρωσαν υπέροχα αυτό το τέλειο cast."

"Το κοινό του The Walking Dead είναι παθιασμένο και με ενθουσιασμό αλληλεπιδρά με την σειρά και άλλους fans διαδικτυακά. Το να είσαι σε θέση να αναπτύξεις νέους τρόπους για να γνωρίσουν τον κόσμο του The Walking Dead, όπως αυτά τα webisodes, γίνετε χωρίς σκέψη," είπε ο Mac McKean, ανώτερος αντιπρόεδρος του δικτύου AMC. "Θα πουν μια μεγάλη ιστορία με υψηλές αξίες παραγωγής, και συμπληρώνουν τέλεια τις εξαιρετικά δημοφιλής ψηφιακές εμπειρίες του AMC για το The Walking Dead - τα παιχνίδια, εμπειρίες δεύτερης οθόνης και το διαδραστικό περιεχόμενο."

Τα Webisodes των δύο προηγούμενων (Torn Apart και Cold Storage) κέρδισαν αρκετά βραβεία WGA, Streamy και Webby, είναι παραγωγή της Alloy Digital/Generate και οι Chris Pollack, Jared Hoffman, Greg Nicotero και Michael Petok λειτουργούν ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η Hyundai συνεχίζει την συνεργασία της με το AMC και το The Walking Dead. Από το εικονικό Kiwi Green Tucson στο στόλο από μηχανές επιβίωσης από Zombie, συμπεριλαμβανομένου αυτού που θα παρουσιαστεί στο ComicCon της Νέας Υόρκης στις 10 Οκτωβρίου.


Πηγή: AMCTV Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου