Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Οι Νέοι Χαρακτήρες της 4ης σεζόν! Spoiler Alert!


Σε λιγότερο από έναν μήνα ξεκινάει η 4η σεζόν! Οι πόρτες της φυλακής άνοιξαν (για τους ζωντανούς βεβαίως-βεβαίως) οπότε θα γνωρίσουμε αρκετούς καινούργιους χαρακτήρες. Παρακάτω μία λίστα με τους σημαντικότερους από αυτούς και όποια πληροφορία γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Προσοχή! Εννοείτε πως περιέχει πολλά Spoilers!!! Η ανάρτηση θα ανανεώνετε όποτε έχουμε νέες πληροφορίες.


Bob Stookey (Larry Gilliard, Jr.) - Ο Bob είναι χαρακτήρας από το κόμικ, αλλά η ιστορία του θα αλλάξει λίγο στην σειρά. Ήταν σε όλο το trailer για την 4η σεζόν και σε γενικές γραμμές θα μας απασχολήσει αρκετά. Γι 'αυτό μην περιμένετε να πεθάνει σύντομα. Τηλεοπτικά, ο Daryl Dixon βρίσκει τον Bob περίπου μία εβδομάδα πριν από τα γεγονότα του πρώτου επεισοδίου της 4ης, και αυτός μπαίνει στην ομάδα της Φυλακής. Τον εξουσιάζουν πολλοί δαίμονες όμως (σαν την Βίσση ένα πράγμα), και ο πρώην στρατιωτικός γιατρός στοιχειώνεται από το παρελθόν του. Όπως το έθεσε ο νέος showrunner, Scott Gimple, στο IGN, "Ορισμένα μεγάλα πράγματα θα συμβούν, τα οποία τον φέρνουν αντίθετο με ορισμένους σημαντικούς χαρακτήρες αλλά και πιο κοντά με κάποιους άλλους." Μπορούμε να τον εμπιστευτούμε; Χμμ ...


Karen (Melissa Ponzio) - Η Karen δεν είναι καινούργια-καινούργια. Μπορεί να θυμάστε τα σγουρά της μελαχρινά μαλλιά στο Woodbury, όταν υποστήριξε τον Martinez, στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε κατά του Governor, επέζησε από την σχίζα του Gov και αργότερα την βρήκε η ομάδα της Φυλακής. Θα ενσωματωθεί με την ομάδα της φυλακής και θα έχει μεγαλύτερο ρόλο σε αυτήν την σεζόν, και με βάση τις νέες σκηνές από το sneak peek θα την δούμε σε ρομαντικές στιγμές με τον Tyreese. Επίσης να σας θυμίσουμε πως είχε έναν γιο, που είχε άσθμα, ήταν σχετικά μικρός σε ηλικία και διαφωνούσαν για το αν πρέπει να ενταχθεί στο στρατό του Woodbury, του οποίου η τύχη αγνοείτε.


Zack (Kyle Gallner) - Ποιος στο καλό είναι ο Zack; Ο Showrunner Scott είχε πει στο IGN, "Είναι ένας χαρακτήρας για τον οποίο δεν έχουμε πει πολλά, αυτός είναι ο Zack, τον οποίο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Kyle Gallner. Έχει ερωτική σχέση με έναν από τους χαρακτήρες. Είναι ένας τρόπος με τον οποίο θα τον γνωρίσετε πολύ γρήγορα. Δεν είναι ένας από τους κύριους νέους χαρακτήρες, αλλά θα μάθουμε πολλά για αυτόν και πολύ γρήγορα." Ο ηθοποιός είναι 26 χρονών, οπότε μπορεί να έχει σχέση με κάποια πολύ νέα. Την Beth; Ερωτοτροπεί με την Beth... και μετά πεθαίνει; Όλα αργά ή γρήγορα οδηγούν στον θάνατο, έτσι πάντα περιμένουμε να συμβούν τα χειρότερα.


Laura και Melody - Σύμφωνα με το SpoilerTV ο τίτλος του 6ου επεισοδίου θα είναι "Rise" και θα έχει δύο επαναλαμβανόμενους ρόλους. Θα είναι μία ανύπαντρη μητέρα και πρώην νοσοκόμα ονόματι Laura και μία σκληρή και αστεία γυναίκα ονόματι Melody.


Don (Danny Vinson) - Επίσης σύμφωνα με τις πληροφορίες στο 6ο επεισόδιο θα έχουμε και έναν guest ρόλο, αυτό του Don. Ο Don είναι 50 με 70 χρονών και περιγράφεται ως ευγενικός αλλά ορισμένες φορές γκρινιάρης, και είναι πιθανό να έχει εγγονή.


Jack και Erin - Σύμφωνα με το TV|Line το 4ο επεισόδιο της 4ης σεζόν θα έχει τον τίτλο "Indifference" και θα περιλαμβάνει δύο καινούργιους επιζώντες ονόματι Jack και Erin. Λέγεται πως και οι δύο θα είναι 20άρηδες και περιγράφονται ως καλόβολοι και "εξαιρετικά λεπτοί". Όσο για την προσωπικότητά τους το TV|Line λέει πως ο Jack είναι λίγο χαβαλετζής ενώ η Erin πορεύεται στην ζωή της φορώντας κόκκινα γυαλιά.


Mack και Patrick - Όπως δημοσιεύτηκε στο SpoilerTV, το επεισόδιο 7 θα έχει τίτλο "Dead Weight" και δύο αδέρφια γύρω στα 30 θα κάνουν το ντεμπούτο τους. Ο Mack είναι επιθετικά εξυπνάκιας ενώ ο Patrick είναι δίκαιος. Ο ρόλος του Mack είναι επαναλαμβανόμενος ενώ του Patrick guest.


Patrick (Vincent Martella) - Ο Patrick είναι ένας από τους καινούργιους επιζώντες που ζουν στην Φυλακή και συνεισφέρει στην δημιουργία της νέας αυτής κοινότητας. "Είναι γύρω στην ηλικία του Carl," εξηγεί ο Martella. "Είναι λίγο μεγαλύτερος. Είναι ένας από τους καινούργιους με τον οποίο ο Carl έρχεται λίγο πιο κοντά. Ο Carl δεν είχε κανέναν κοντά στην ηλικία του, έτσι τώρα μπορείτε να δείτε κατά κάποιον τρόπο τις σχέσεις που δημιουργεί ο Carl με ανθρώπους της ηλικίας του και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που φέρνει ο Patrick στην σειρά."


John Tyler - Το SpoilerTV λέει πως ο ρόλος του John είναι επαναλαμβανόμενος και ο χαρακτήρας του περιγράφετε ως: Φρεσκο30άρης, χυδαίος με κοφτερή γλώσσα αλλά σοφός.


Wayne Kesey - Ακόμα ένας ρόλος ανακοινώθηκε για την 4η σεζόν το ίδιο χρονικό διάστημα. Ο Wayne περιγράφετε κι αυτός γύρω στα 30, πολύ έξυπνος και έμπειρος ψεύτης.


Jordana Barraza - Και τρίτος χαρακτήρας στην ίδια δημοσίευση του SpoilerTV, η Jordana κοντεύει να 30ρήσει, ισπανικής καταγωγής και όμορφη. Ντρέπεται για το παρελθόν της.

Λοιπόν... δεν τελειώσαμε ακόμα έχουμε κι άλλα! Λίγο πιο πριν κάναμε την δημοσίευση που λέγαμε ότι η ηθοποιός Christian Serratos θα υποδυθεί τον ρόλο της Rosita. Η Rosita είναι χαρακτήρας από το comic. Ίσως να μιλάμε με για τον ίδιο χαρακτήρα με αυτόν της Jordana Barraza, απλά στο casting για τον ρόλο να μην έδωσαν το κανονικό όνομα του χαρακτήρα για να μην μας σποιλάρουν (έχουν γίνει και παλιότερα τέτοια). Λέτε να κάνουν το ίδιο με τους χαρακτήρες John και Wayne και να μιλάμε για τους Abraham και Eugene από το κόμικ;

Πως σας φαίνονται οι, μέχρι τώρα, καινούργιοι χαρακτήρες; Σας ενθουσίασε κανένας;

Θα παρακαλούσα αυτούς που έχουν διαβάσει το κόμικ να μην δώσουν κάποιο παραπάνω στοιχείο για τους χαρακτήρες που αναφέραμε.


Πηγή: Wetpaint

1 σχόλιο: