Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Steven Yeun μιλάει για την 3η σεζόν, τους συνεργάτες του και το πως τα περνάνε στα γυρίσματα της 4ης.


Ο Steven Yen είναι σε διάλειμμα από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν, αλλά δεν μπορεί να αποφύγει τις ερωτήσεις σχετικά με αυτό, γιατί δεν είναι στα γυρίσματα; Όπως δεν μπόρεσε να μην του κάνει αυτή την ερώτηση και το AccessHollywood.com, όπου πήρε συνέντευξη από τον ηθοποιό με σκοπό την προώθηση των DVD και Blue-Ray της 3ης σεζόν.


"Ξέρετε μου κάνουν αυτή την ερώτηση αρκετά συχνά," λέει γελώντας, "αν εμφανιστώ σε μια καφετέρια οι αντιδράσεις είναι 'Τι κάνεις εδώ; Γιατί είσαι εδώ; Έπρεπε να είσαι στο γύρισμα!', 'Θα επιστρέψω σύντομα', τους απαντώ."


Η 3η σεζόν ήταν μία μεγάλη σεζόν, πήρες τίποτα από τα γυρίσματα στο σπίτι σου;
Δεν κλέβω... Παίρνω κυρίως εσώρουχα από τα γυρίσματα. Μας δίνουν αρκετά καλά, cool εσώρουχα, οπότε βρίσκεις αφορμή να τα πάρεις σπίτι σου κάθε μέρα και ξαφνικά βρίσκεσαι με 20 ζευγάρια πολύ καλών εσωρούχων.

Σας αγοράζουν εσώρουχα; Δεν είναι κάτι που περίμενα από το budget του "The Walking Dead".
Ιδρώνεις (εκεί που γίνονται τα γυρίσματα), έτσι δεν θέλεις να κυκλοφορείς με αυτά που φόραγες όταν ήρθες.

Στο DVD και Blue-Ray της 3ης σεζόν υπάρχουν κομμένες σκηνές, όπως μία αρκετά μεγάλη με τον Lennie James (Morgan) από το επεισόδιο "Clear" και μία άλλη που είσαι κι εσύ μέσα με τον Andrew Lincoln. Γνωρίζετε πότε θα κοπεί μια σκηνή;
Πιστεύω πως το δύσκολο κομμάτι με την σειρά μας είναι να φιλτράρουμε την διάθεσή μας... Τελευταία φορά που είχαμε δύσκολη σκηνή, σχετικά με αυτό, όλο κάτι συνέβαινε και το να συνεχίσουμε να έχουμε βαριά διάθεση ήταν πολύ δύσκολο, γιατί σε βγάζει τελείως από το κλίμα. Αλλά υπάρχουν και κάποιες σκηνές, που εύχεσαι να συμπεριλάμβαναν κι εσένα, όπως, συγκεκριμένα, η κομμένη σκηνή της Carol με του Merle είναι τόσο φοβερή και θα ήθελα τόσο πολύ να την κράταγαν, διότι η Melissa απλά τα σπάει σε αυτήν. Όταν λέει, "Θα σου κόψω το λαιμό" στο τέλος, είσαι κάπως "Θεέ μου!". Ήταν τόσο καλό, το αγαπώ.

Πως είναι να δουλεύεις με την Melissa; Η ανάπτυξη του χαρακτήρα της, της Carol, ήταν πολύ ενδιαφέρον.
Περίμενε. Ξέρεις, δεν έχουν δοθεί στην Melissa τα πράγματα τα οποία αξίζει και μπορεί να αντεπεξέλθει, σίγουρα θα τα έχει, ο καθένας, νομίζω, στην ερχόμενη σεζόν, θα είναι ανοιχτός στο να εξερευνήσουμε τον κόσμο του και να ψάξουμε τον χαρακτήρα του, που δεν τον γνωρίζουμε πραγματικά. Και κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων σεζόν, μόνο το να δουλεύεις με την Melissa, που είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους σε αυτόν τον κόσμο, είναι η καλύτερη..., και το να την βλέπεις να υποδύεται σου μπλοκάρει το μυαλό, γιατί το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως δεν μπορώ να κάνω κάτι κοντά σε αυτό που κάνει, οπότε γιατί είμαι ακόμα στην σειρά;

Όταν μιλήσαμε μαζί της κατά της διάρκεια της 3ης σεζόν μου είπε πως ο Norman Reedus υπέγραφε μπανάνες μια μέρα. Μια μέρα, πριν φύγουν από το γύρισμα, πήγε στις Τεχνικές Υπηρεσίες και υπέγραψε μπανάνες. Κάνετε κι εσείς αλλόκοτα πράγματα σαν αυτά ή είναι στοιχείο του Norman;
Πιστεύω αυτό είναι Norman. Νομίζω πως ο Norman είναι ο μοναδικός στην σειρά μας που θα υπέγραφε σε μπανάνα και θα τσακώνονταν λιγάκι για το ποιος θα την πάρει.

Έχω την αίσθηση πως ο χαρακτήρας του Daryl κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών γυναικών στην 3η σεζόν. Πως είναι να βρίσκεσαι κοντά στον Norman όταν αυτό το ενδιαφέρον γίνεται ορατό;
Είναι φοβερός. Ο Daryl είναι ο Daryl και ο Norman είναι ο Norman και ο κόσμος καμιά φορά μπερδεύει αυτά τα δύο μεταξύ τους. Ο Norman είναι υπέροχος τύπος και φανταστικός ηθοποιός. Δεν κάθεται εκεί σαν, "Ω ναι, έχω τόσες πολλές γυναίκες παντού γύρω μου." Είναι τόσο καλό παιδί και τόσο ρεαλιστής, κι αν μαζεύονται γυναίκες γύρω του, τότε θα βρει τρόπο να ξεφύγει. Είναι πολύ χαλαρός τύπος. Είναι εκπληκτικό το να βλέπεις αυτά που περνάει, γιατί μερικές φορές είμαι ευγνώμων που δεν συμβαίνουν σε 'μένα, αλλά είναι και κάποιες άλλες που τον ζηλεύω.

Ώστε, στην 4η σεζόν, πόσα γεύματα για γενέθλια είχατε μέχρι τώρα;
Α, ωραία! Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό! (γέλια)

Το Halloween πλησιάζει. Είναι περίεργο να είσαι μια τέτοια βραδιά στα γυρίσματα του The Walking Dead;
Έχει πολύ πλάκα. Ντυνόμαστε σαν κάποιον άλλον, έχει πολύ πλάκα. Για παράδειγμα μερικές φορές ντυνόμαστε σαν τον Mike Satrazemis (ο διευθυντής φωτογραφίας), με τον τρόπο που ντύνετε, θα φορέσουμε τα ρούχα του ή θα ντυθούμε σαν σκηνοθέτες ή σαν κάποιον χαρακτήρα της σειράς. Γελάμε πολύ. Κάνουμε πλάκα ο ένας στον άλλον, είναι ωραία.

Εσύ σαν ποιον έχεις ντυθεί;
Δεν έχω ντυθεί γιατί κανονικά πρέπει να δουλέψω.

Δεν μπορείς να έρθεις με μια στολή και όταν χρειαστεί να βάλεις τα ρούχα του Glenn για το γύρισμα;
Είμαι βαρετός, γιατί στην πραγματικότητα ούτε καν μου αρέσει το Halloween. Είμαι ξενέρωτος; Είχα μία πολύ τρομακτική εμπειρία μια βραδιά του Halloween όταν ήμουν μικρός και από τότε δεν μου αρέσει.

Μα είσαι στο The Walking Dead!
Ω, όχι, δεν έχει να κάνει με τον τρόμο, αλλά με τα γλυκά.

Μην μου πεις πως κάποιος έβαλε κάτι κακό στην σακούλα σου;
Όχι είχα ντυθεί στα 9 μου κάτι σαν δεινόσαυρος και αποκοιμήθηκα και κανένας δεν με ξύπνησε και όλοι πήγαν για Φάρσα-ή-Κέρασμα χωρίς εμένα και πανικοβλήθηκα.

Αυτό είναι λυπηρό. Εντάξει Steven, για το τέλος, δουλεύεις με τον άρχοντα της gore, τον παραγωγό Greg Nicotero. Τι έχεις μάθει από αυτόν;
Βλέποντας τον να κάνει την ειδικότητά του είναι εκπληκτικό και απλά τον αφήνεις να το κάνει, και συνειδητοποιείς το πόσο πανέτοιμος είναι. Δεν είναι "Αυτό το ξεσήκωσα από το '86", "Αυτή είναι μια μικρή τεχνική που ξέρω. Ονομάζεται η Λαϊκή Τεχνική." Δεν είναι έτσι. Είναι ακριβώς όπως "Αυτό το κομμάτι χρειάζεται περισσότερη ωμότητα, έτσι εκεί θα βάλω περισσότερη και εκείνο το κομμάτι χρειάζεται λιγότερη ωμότητα, έτσι θα αφαιρέσω λίγο." Είναι ακριβώς έτσι όπως το αισθάνεται, και είναι διαισθητικός, αλλά αυτό που πραγματικά με έχει διδάξει ο Greg έχει να κάνει περισσότερο με την σκηνοθεσία. Είναι μακράν ένας από τους πιο αγαπημένους μου σκηνοθέτες σε αυτήν την σειρά. Είναι τόσο σπουδαίος και γνωρίζει ακριβώς πώς να πάρει αυτό που χρειάζεται από τους ηθοποιούς με έναν φοβερό τρόπο και διοικεί το set εκπληκτικά, έτσι για μένα, είναι σαν να στέκομαι στην σκιά του για να μάθω τον τρόπο της σκηνοθεσίας του. Είναι περισσότερο από έναν μάγο της gore, είναι απλά μάγος. Νομίζω πως όντως είναι μάγος.


Πηγή: Access Hollywood

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου