Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

The Walkers' News: AMC Promo, Περισσότερες CastPhotos, Εισβολή νέων Ηθοποιών κ.α.



1) Επιτέλους, το AMC έβγαλε promo αποκλειστικά για το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν, 4x01 "30 Days Without an Accident" Season 4 Premiere, με τίτλο "Nowhere is Safe". Ευχαριστούμε το GreekSubsForPromos για τον υποτιτλισμό!




2) Σύμφωνα με το DeadLine η ηθοποιός Alanna Masterson θα προστεθεί στο Cast της 4ης σεζόν, και πιθανότατα να γίνει series regular στην 5η. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τον ρόλο της αλλά θα την δούμε κάπου στην μέση της σεζόν ως μία ακόμα επιζών. Οι φήμες θέλουν να είναι η Tara Chalmers από το κόμικ αλλά το AMC παραμένει σιωπηλό.








3) H Danai Gurira έδωσε συνέντευξη στο Indiewire με σκοπό την προώθηση της νέας της κινηματογραφικής δουλειάς, Mother of George, και φυσικά μίλησε και για την, μέχρι τώρα, εμπειρία της ως μέλος του cast στο The Walking Dead.






4) Πιστεύω όλοι σας έχετε κατεβάσει την εφαρμογή Dead Yourself (αν όχι κάντε το, έχει πλάκα) και είδατε πως θα ήσασταν ως walker. Το AMC σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στο The Walking Dead Zombify Yourself Challenge. Στέλνετε με email την φωτογραφία που βγάλετε στο zombifyyourself@amc.com (ή επιλέγετε να μπει αμέσως στον διαγωνισμό μέσω της εφαρμογής) και κάθε εβδομάδα κατά την διάρκεια των διαφημίσεων του επεισοδίου θα προβάλλονται οι φωτογραφίες των νικητών. Καλά.... Βασικά δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας στο make-up ή δαγκωθείτε από ζόμπι (σίγουρα θα είναι πιο πιστικό), πάρτε πόζα, βγάλτε φωτογραφία και στείλτε την. Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό στο link από πάνω.





5) Το SpoilerTV μας αποκάλυψε ακόμα έναν καινούργιο ηθοποιό που θα προστεθεί στο Cast, τον Davi Jay. Ίσως κάποιοι από εσάς να τον γνωρίζετε ως Papo από το Prison Break, αλλά στο The Walking Dead θα ονομάζετε Tony και ο ρόλος του θα είναι επαναλαμβανόμενος. Ποιος από αυτούς λέτε να είναι;







6) Σε μία ακόμα συνέντευξη της Danai Gurira, στο GlobeGazette.com, ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν την Michonne να έχει ερωτική σχέση με τον Rick στην 4η σεζόν. Η ίδια απάντησε: "Γνωρίζουμε από το κόμικ πως αυτοί οι ίδιοι αποκτούν κάποιου είδους σχέση, πως θα αποδοθεί αυτό στην σειρά; Δεν το γνωρίζω, θα πρέπει όλοι μας να περιμένουμε για να δούμε."

Ωωω! Φτάνει πια με τις χαριτομενιές! Δεν ξέρω για εσάς αλλά όλη αυτή η κουβέντα με ξενερώνει περισσότερο κι από το να την δω να πραγματοποιείτε.




7) Έχουμε κι άλλες φωτογραφίες από την φωτογράφηση του cast. Με την ευκαιρία να σας υπενθιμήσουμε πως αυτοί είναι και οι series regular της 4ης σεζόν.














8) Σας έχω κι άλλο! Δύο ακόμα PromoPhotos!




9) Και για το τέλος το εξώφυλλο του περιοδικού FilmInk!




Αύριο είναι η μέρα που "All Bad Things Will Come To An End". Να πούμε ένα μεγάλο αντίο σε μια ακόμα φοβερή σειρά του AMC και... υπομονή.... δύο εβδομάδες απέμειναν για να δούμε την μεγάλη πρεμιέρα της 4ης σεζόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου