Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

The Walkers' News: Έκτακτο! Νέο Poster και οι σχέσεις μεταξύ των μελών της Ομάδας!


Βγήκε καινούργιο Poster!
1) Λοιπόν πως σας φαίνεται; Γιατί να μας προετοιμάζει; Θα πέσει η φυλακή; Και μήπως παρατηρήσατε το χτυπημένο χέρι του Rick;


2) Το κανάλι AMC διοργανώνει μαζί με το Canvas Network σεμινάρια μέσω internet σχετικά με την zombie apocalypse. Όχι σοβαρά, επιστημονική ομάδα θα δίνει μαθήματα επιβίωσης, το πως θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί μια τέτοια πανδημία και όλα τα σχετικά. Τα σεμινάρια είναι δωρεάν για όλους, τα μαθήματα θα γίνονται μέσω internet και θα ξεκινήσουν στις 14 Οκτωβρίου μετά την πρεμιέρα της 4ης σεζόν. Για εγγραφές και περισσότερες λεπτομέρειες μπείτε στο Canvas.net.


3) Promo Photo από το TV|Line

Ξεκινάμε τα Spoilers!

4) Μαζί με την παραπάνω φωτογραφία το TV|Line μας πρόσφερε και κάποια στοιχεία για την 4η σεζόν. Μίλησε με τον Robert Kirkman για την σχέση μεταξύ του Carl και της Michonne αλλά και του Daryl με την Carol:

Η ανησυχητική συμπεριφορά του Carl θα αφυπνίσει τον Rick στην 4η σεζόν. "Ο νέος του εαυτός έχει σκοπό να μεγαλώσει σωστά τον Carl και την Judith, και να τους προστατεύσει συναισθηματικά αντί σωματικά," εξηγεί ο παραγωγός Robert Kirkman. "Προσπαθεί να βεβαιωθείτε ότι αυτά τα παιδιά δεν θα χάσουν την ανθρωπιά τους. Αυτό είναι σχεδόν το κεντρικό θέμα της σεζόν." Επίσης η Michonne θα λειτουργήσει ως πρότυπο για τον Carl. "Με αυτήν την σχέση θα ασχοληθούμε σε όλη την σεζόν," ο Kirkman αποκαλύπτει, "δεν θα έλεγα ότι είναι μία μητρική φιγούρα για αυτόν, αλλά είναι μια φιλική σχέση, κάτι σαν κολλητοί."  Όσον αφορά την τύχη του κυβερνήτη, ο Kirkman υπόσχεται πως όταν ξαναεμφανιστεί "θα δούμε έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα."

Μην νομίζετε πως το φλερτ που σιγοκαίει με τον Daryl και την Carol θα οδηγηθεί σε μεγάλη ερωτική σχέση. "Υπάρχει κάθε πιθανότητα πως δεν σιγοκαίει κάποιος έρωτας και αυτοί οι δύο δεν θα είναι ποτέ μαζί," υποστηρίζει ο Kirkman. "Ο Daryl και η Carol είναι δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Έχουν καταστραφεί και οι δυο τους και αυτό τους οδηγεί στο να συνδεθούν με έναν πολύ σοβαρό συναισθηματικό τρόπο. Αλλά παραμένει να δούμε αν αυτό τελικά θα καταλήξει σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα."


5) Συνεχίζουμε με TV|Line και την εβδομαδιαία του στήλη, όπου απαντά σε ερωτήσεις των fans:

Λατρεύω την χημεία μεταξύ του Andrew Lincoln και της Danai Gurira, αλλά δεν θα ήθελα να δω τον Rick και την Michonne να έχουν κάτι ερωτικό. Σε παρακαλώ πες μου πως η σειρά δεν κατευθύνετε προς τα εκεί.
Ο δημιουργός της σειράς, Robert Kirkman, λέει πως "δεν θα απέκλεια αναγκαστικά ένα τέτοιο ειδύλλιο," αλλά μας υπενθυμίζει ότι "η σύζυγος του Rick πέθανε με έναν πολύ φρικτό τρόπο, οπότε δεν νομίζω οποιοδήποτε είδος ρομαντισμού να βρίσκετε προς το παρών στο ραντάρ του". Ο Kirkman, ωστόσο, παραδέχονται ότι οι δυο τους έρχονται πιο κοντά, "Σίγουρα χτίζουν μια φιλία," παραδέχεται. "Σέβεται πάρα πολύ ο ένας τον άλλον, λόγω των δυνατοτήτων τους και της ικανότητάς τους να εμπιστεύεται ο ένας τον άλλο, και νομίζω ότι αυτό ξεκίνησε από το επεισόδιο της 3ης σεζόν, όπου πήγαν μαζί για να βρουν όπλα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου