Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ηθοποιός της σειράς ταινιών Twilight θα Συμμετέχει στο Cast της 4ης Σεζόν


Η Christian Serratos, ευρύτερα γνωστή για τον ρόλο της στις ταινίες Twilight, θα συμμετέχει στο cast της 4ης σεζόν. Σύμφωνα με το Deadline θα υποδυθεί το ρόλο της Rosita Espinosa, χαρακτήρας που πρωτοείδαμε στο 53ο τεύχος του κόμικ. Προσοχή παρακάτω περιέχει Μεγάλα Spoilers από το κόμικ.

Η Christian, ετών 22, θα έχει επαναλαμβανόμενο ρόλο στην 4η σεζόν και πιθανότατα να γίνει series regular στην 5η. Η σειρά είναι ελάχιστα πιστή στο κόμικ το οποίο βασίζετε αλλά εδώ φαίνεται η πλοκή της 4ης σεζόν να παίρνει συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Στα κόμικ τώρα, η Rosita είναι μέλος μιας τριμελούς ομάδας, με τον λοχία Abraham Ford και τον Δρ. Eugene Porter, οι οποίοι κατευθύνονται στην Washington όταν συναντούν την ομάδα του Rick. O Eugene λέει πως είναι επιστήμονας και γνωρίζει την προέλευση του ιού, και μια μικρή ομάδα του Rick αποφασίζει να πάει μαζί τους για περισσότερες απαντήσεις.

Η τριάδα παραμένει αρκετά στο κόμικ και ο Abraham αποτελεί πρόσωπο κλειδί. Αν εισαχθεί η Rosita στην σειρά αυτό ίσως να σημαίνει πως θα προστεθεί και ο Abraham με τον Eugene, που σίγουρα θα φέρουν μαζί τους και σημαντικά κομμάτια της πλοκής.

Θα παρακαλούσα αυτούς που έχουν διαβάσει το κόμικ να μην δώσουν κάποιο παραπάνω στοιχείο για τους χαρακτήρες που αναφέραμε.


Πηγή: Wetpaint

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου